Placemats met Dieren.

Foto op placemat met dieren bestellen
Maak het ontbijt, de lunch of het avondeten nog gezelliger met een Dieren placemat! Onze placemats zijn van vinyl en te verkrijgen in zes formaten. Ze staan erg leuk op tafel. Met een Dieren kunstwerk was eten nog nooit zo leuk en wil je nooit weer van tafel. Denk iedere dag even terug aan dat fantastische moment! Eet smakelijk en eet vrolijk!

Bestel nu een kunstwerk op placemat
Lekker lang tafelen aan een sfeervol gedekte tafel; dat wordt een feestje met een foto op placemat van Draw a Pet! Verkrijgbaar in zes verschillende formaten, op vinyl materiaal. Wie heeft volgens jou een ontbijtje op bed op een Dieren placemat verdiend?

Geniet nog meer van je eten met een Dieren placemat
Niemand kookt korter dan de Nederlander: in gemiddeld achttien minuten hebben we al een warme maaltijd op tafel staan. We koken niet alleen snel, maar eten ook snel: twintig minuten doen we er over. Bij Draw a Pet hebben we het perfecte product dat aansluit bij onze snelle, Hollandse eetmanieren. Een Kunstwerk op placemat ligt binnen een mum van tijd op tafel en na het eten maak je ’m ook weer zo schoon met een vochtige doek. Eén veeg en je placemat kan de kast weer in. Dit is erg handig in vergelijking met een ouderwets tafelkleed. Deze moet na het eten eerst uitgewassen worden voordat ie de kast weer in kan.

In ons assortiment hebben we zes verschillende formaten placemats die worden gemaakt van hoogwaardig vinyl. Tegelijkertijd bescherm je ook je tafel tegen voedselresten of de beruchte tomatensaus vlekken. Je hoeft je niet meer druk te maken om knoeiende kinderen. Daarnaast vinden kinderen een eigen persoonlijke placemat geweldig als ze aan tafel zitten. Nooit meer ruzie om wie op welke plek zit!

Wij verkopen Kunstwerken van Dieren op placemats in de hoogste kwaliteit. Daarnaast voeren we altijd een laatste kwaliteitscheck uit op al onze producten. Zo ben je verzekerd van hoogstaande kwaliteit als je bij ons bestelt. Wil je dus bijvoorbeeld iemand verrassen met een ontbijtje op bed geserveerd op een Kunstzinnige Dieren placemat, kies er dan voor om bij ons je placemat(s) te bestellen!

 

 

 

Sorteer op
Sorteer op

Wij accepteren:

          

 

DUURZAAMHEID

Kerst bij Draw a Pet

© 2021 - 2023 Draw a Pet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel