Koffers met Dieren bij Draw a Pet.

Waarom de Draw a Pet koffer:

Subliem afwerkingsniveau en modieuze uitstraling
Weegt 2.6 kg en beschikt over een cabin size formaat
4 zwenkwielen voor optimaal reiscomfort
Uittrekbaar handvat en instelbaar naar eigen wens
Een cijferslot voor perfecte bescherming
Ideaal als handbagage voor je volgende reis
Past binnen 55x40x20, 55x40x23 en 55x35x25 qua formaat

Productinformatie
Ben je je volgende avontuur aan het plannen? Maak je klaar om te schitteren met je Draw a Pet luggage cabin size koffer. Deze modieuze koffer heeft alle functies die nodig zijn om je meest essentiële items veilig te houden tijdens vliegreizen.

Op de briljante transparante voorkant kun je jezelf uitdrukken met stijlvolle afbeeldingen, logo's of woorden die ervoor zorgen dat je bagage opvalt. Plus, het is zo gemakkelijk aan te passen met veranderingen in patroon en ontwerp wanneer je maar wilt.

Deze koffer belichaamt niet alleen een moderne stijl, maar besteedt ook aandacht aan comfort op alle niveaus. Geniet van 4 zwenkwielen voor moeiteloos verplaatsen en een uitschuifbaar handvat voor verstelbaar gemak tijdens die slopende rijen op de luchthaven! Bovendien is het hoogwaardige materiaal ontworpen om lang mee te gaan, want bij Draw a Pet willen we dat je er chic uitziet, waar ter wereld je ook bent.

Dus maak je klaar voor verre reizen in de wetenschap dat met een Draw a Pet koffer in cabineformaat je avontuurlijke geest net zo betrouwbaar is als het duurzame ontwerp!

Voor alle dierenliefhebbers die op pad gaan.

 

Sorteer op
Sorteer op

Wij accepteren:

          

 

DUURZAAMHEID

Kerst bij Draw a Pet

© 2021 - 2023 Draw a Pet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel