Sorteer op
Sorteer op

Tuinposters met Dieren.

Verander je uitzicht drastisch met
onze tuinposters.

Tuinposters met vele soorten dieren
We verkopen vele soorten dieren op een tuinposter.
Kortom voor iedereen is er wel 1 te vinden.

 

Tuinposters van leeuwen, panters maar ook van Schotse 
Hooglanders.

 

Wat is een tuindoek?
Bij een tuinposter vraag je jezelf vast af: wat is het en waarmee onderscheidt het zich van andere producten? Wanneer komt een tuinposter van pas? Dit gaan wij jou hieronder vertellen. Een tuinposter is specifiek geschikt voor buitenschilderij. Dit doek moet daarom tegen een stootje kunnen. Voor ons spandoek gebruiken wij bisonyl zeil. Dit zeil is een gecoat zeildoek met een fraaie afwerking en een mooie omlijsting. De poster is UV-bestendig (zal niet verkleuren), is latex geprint, kan goed tegen hoge en lage temperaturen en heeft inkt die 3 jaar lang goed blijft! Hierdoor is een tuinposter geschikt voor alle jaargetijden: lente, zomer, herfst en winter. Kortom, dit doek kan jaren mee en is van zeer goede kwaliteit! Naast deze goede kwaliteit bieden we je ook duurzame tuinposters aan!

Tuindoeken zijn tegenwoordig hot en een ideale manier om jouw tuin of balkon een nieuwe impuls te geven! Daarbij brengt een tuinposter ook wat kleur met zich mee en voegt het wat toe aan een tuin, balkon, muur of schutting. Ook wanneer jij zelf geen plek hebt voor een tuinposter, is het ook een goed plan om dit als cadeau te geven aan een goede vriend, partner of kennis!

Tuinposter goedkoop bestellen
Kleine en grote tuinposters tegen een goede prijs, kan dat? Bij ons kan dat zeker weten! Dankzij onze tuinposter aanbieding bestel jij nu een prachtig tuindoek tegen een zeer voordelige prijs. Zo heb jij goedkope tuinposters met een goede kwaliteit.

Waar wacht je nog op? Bestel nu een schitterende tuinposter met dieren bij Drawapet.nl en fleur jouw muur, tuin, balkon, veranda of terras op!

Wij accepteren:

          

 

DUURZAAMHEID

© 2021 - 2024 Draw a Pet | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel