✔ Groot assortiment Muurdecoratie met Dieren
✔ Gratis verzending vanaf 70 Euro

Spatschermen met Dieren

Toont alle 19 resultaten

Je herkent het vast wel: je bent aan het koken en je hebt de pan iets te vol gedaan. Of je bent iets aan het bakken in olie, en de vetspetters vliegen in het rond. In dit geval is een spatscherm keuken uit onze collectie de perfecte oplossing!

Waarom een Spatscherm keuken als keuken achterwand?

Een spat scherm is bedoeld om eventuele spetters van het koken tegen te houden, en ervoor te zorgen dat je muur vrij blijft van vlekken. Je eten spettert nou eenmaal tijdens het koken, daar kun je niet omheen. Met een beetje pech komen die spetters op de tegels aan je keukenwand en krijg je ze er niet meer af. Dat is natuurlijk zonde! Gelukkig maakt een spat scherm hier voorgoed een einde aan. Met een spatplaat achter je fornuis houd je je keukenmuur blinkend schoon tijdens het koken. Heb je ook vaak last van spetters op je kleren tijdens het koken? Koop dan ook ons handige fotoschort!

Zit er viezigheid op het spat scherm na het koken? Dan kun je dit gemakkelijk met een doekje schoonmaken.

Bovendien zit er nog een groot voordeel aan zo’n fornuis of jouw kookplaat achterwand. Je maakt je keuken er een stuk mooier mee!

Waarom een spatscherm keuken in plaats van een keukenachterwand?

Een spatscherm in de keuken biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditionele keukenachterwand. Ten eerste biedt een spatscherm een uitstekende bescherming tegen spatten en vetvlekken, waardoor de muur achter het aanrecht schoon en gemakkelijk te onderhouden blijft.

Dit is vooral handig bij het koken van spetterende gerechten of het gebruik van olie en sauzen. Daarnaast kan een spatscherm een decoratief element toevoegen aan de keuken, omdat het in verschillende materialen, kleuren en ontwerpen verkrijgbaar is, waardoor het de algehele uitstraling van de keuken kan verbeteren. Een spatscherm kan ook gemakkelijker worden geïnstalleerd dan een keukenachterwand, wat tijd en kosten kan besparen bij het renoveren of upgraden van de keuken.

Bovendien biedt een spatscherm flexibiliteit doordat het gemakkelijk te verwijderen of te vervangen is, waardoor het eenvoudig is om de keukenstijl te veranderen zonder grote renovaties uit te voeren.

Kortom, een spatscherm in de keuken biedt zowel praktische als esthetische voordelen, waardoor het een populaire keuze is voor moderne keukenontwerpen.

Match het keuken spatscherm met je inductie kookplaat beschermer

Meer dan genoeg redenen dus om een spatscherm voor je fornuis te kopen! Je kunt bij ons nu ook een handige inductie beschermer voor je fornuis kopen, die je makkelijk samen met je spatscherm kunt bestellen.

Materiaal en productinformatie van de spatplaat

Een spatplaat voor je fornuis van drawapet.nl is gemaakt van aluminium van de beste kwaliteit. Het scherm is 3 mm dik, waardoor het naadloos aansluit bij je muur. Er zit een speciale coating op, hierdoor maak je het spat scherm keuken eenvoudig schoon met een vochtige doek. Zo houd je met een spatscherm niet alleen je keukenmuur schoon, maar blijven er ook geen vlekken op het spat scherm zelf zitten.

Een spat scherm van aluminium is een goed alternatief voor een spat scherm van glas. Zo vermijd je breekbaar glas ophangen in je keuken.

Hittebestendig spatscherm

Bovendien zijn aluminium platen achter het fornuis hittebestendig, waardoor zij zeer geschikt zijn als spatwand in een keuken met een gasfornuis. De plaat smelt dus niet en krijgt na verloop van tijd ook geen verkleuringen. Daarom is juist een spatwand van aluminium zo handig, in tegenstelling tot een kunststof spatscherm of een spatplaat van rvs. Een hittebestendig spatscherm in je keuken is dus dé manier om vlekken op je achterwanden tegen te gaan! Zorg er echter wel voor dat er bij gasstellen 6 cm ruimte zit tussen de hittebron en het spat scherm.

Wij bieden onze spat schermen aan in een zeer groot aantal verschillende formaten, zodat jouw spat scherm keuken perfect op je muur zal passen. Je kunt een klein formaat bestellen van 60 bij 30 cm, maar ook een hele grote van 120 bij 90 cm. Voor ieder wat wils dus!

 

Winkelwagen
De waardering van drawapet.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 6 reviews.
Scroll naar boven