✔ Groot assortiment Muurdecoratie met Dieren
✔ Gratis verzending vanaf 70 Euro

AFP Zen Pet-Anti Anxiety Speaking ball

Uitverkoop!

AFP Zen Pet-Anti Anxiety Speaking ball

Oorspronkelijke prijs was: € 22,95.Huidige prijs is: € 17,95.

AFP Zen Pet-Anti Anxiety Speaking ball

Categorieën: ,
,
Gegarandeerd veilige check-out.

Product informatie

Calm Paws Anti-anxiety speaking ball

Uniek product, speciaal ontwikkeld om spanning bij honden te verminderen. Zodra de bal wordt aangeraakt, licht de bal op en spreekt de bal. Het bijzondere is dat een eigen gekozen tekst kan worden opgenomen. Als de eigenaar niet thuis of in de buurt is, zal dit honden helpen minder spanning te ervaren.

Het werkt heel eenvoudig: open de bal met het meegeleverde schroevendraaiertje, laad de bal op met de inbegrepen USB-kabel en neem de tekst op.

1) Opladen: gebruik een schroevendraaier om de batterijklep te openen, open de batterijklep, steek het micro-uiteinde van de oplaadkabel in de oplaadaansluiting van de opnamebal en sluit het USB-uiteinde aan op de USB-voedingspoort. Het rode indicatielampje brandt tijdens het opladen, het groene indicatielampje brandt als de batterij volledig is opgeladen. Als het product hese luidsprekers heeft of dimmende knipperlichten tijdens het gebruik, moet het product worden opgeladen.
2) Inschakelen: druk de schakelknop op de ON positie om in te schakelen of op de OFF positie om uit te schakelen.
3) Installeer de batterijklep: lijn de positioneringskolom van de batterijklep uit met het positioneringsgat op de bol, en gebruik dan een schroevendraaier om de schroeven van de batterijklep vast te zetten.
4) Opnemen: druk op de sleutelschakelaar ‘opname’, de opname-indicator zal rood oplichten, en u kunt beginnen met opnemen. De opnametijd is tot 30 seconden, hoe dichter u bij het microfoongat bent, hoe luider het opgenomen geluid).
5) Geluid afspelen: tril of rol de bol om het afspelen te starten, en de rode en blauwe lampjes in de bol knipperen tegelijkertijd. Druk kort op de sleutelschakelaar om het afspelen onmiddellijk te stoppen.
6) Uitschakelen: als u het product een tijdje niet gebruikt, kunt u de stroom uitschakelen door de tuimelschakelaar in de UIT-stand te zetten.

Formaat
8 cm

Inbegrepen
Handleiding, usb-kabel en schroevendraaier

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Winkelwagen
Scroll naar boven